Hoppa till innehåll

Vanliga frågor (från våra kunder)

Frågor och svar

Leveransen sker automatiskt och normalt har man leveransen i sin e-post inom två timmar. Kontrollera skräppostmappen om ni inte hittar filen efter 2 timmar.
Ja, genom Klarna har ni möjlighet att betala med faktura och betala efter 14 dagar eller dela upp betalningen i 3 eller 6 månader. Det går även att betala med de vanliga kreditkorten och via banköverföring.
Nej, listan licensieras till dig som person och är personlig. Tänk också på att om listorna sprids till ett stort antal personer så minskar också möjligheterna att hitta en ledig lägenhet, samtidigt minskar våra intäkter vilket gör det svårare att hålla den höga kvalitén vi vill ha på produkten.
Ja, vi har en kvalitetsgaranti som ni kan läsa mer om på denna sida: Kvalitetsgaranti.
Nej, vi har ingen kontroll på hur många lägeneheter som är eller håller på att bli lediga hos respektive hyresvärd.
Nej, Listorna innehåller samtliga hyresvärdar som äger eller förvaltar en hyresfastighet i det aktuella området. I och med att samtliga hyresvärdar finns med så kommer det att finnas hyresvärdar som fritt delar ut sina lediga lägenheter och hyresvärdar som är knutna till de vanliga bostadsköerna. ALLA hyresvärdar är med.
Privata hyresvärdar kan fritt välja sina hyresgäster och behöver inte ta hänsyn till om personen stått i bostadskö tidigare eller ej. De kommunala bostadsbolagen med sina kösystem måste plocka nya hyresgäster utifrån hur länge personen stått i kö. Läs mer om fördelarna med de privata hyresvärdarna under “Bättre möligheter”.
Till skillnad mot de kommunala bostadsbolagen så är det upp till var och en av de privata hyresvärdarna vem de vill ha som hyresvärd, oavsett tidigare betalningsanmärkningar eller referenser.
Nej, vi har ingen möjlighet att ha någon sådan returrätt.
De allra flesta har ett telefonnummer registrerat (80%-90%), hemsidor finns med om än i mindre omfattning än telefonnummer, hos de större hyresvärdarna finns hemsidan oftare registrerad än hos de mindre hyresvärdarna. E-postadresser är mer vanligt förekommande hos de större hyresvärdarna medans det ofta är telefon som gäller när vi pratar om de mindre hyresvärdarna.
Har ni några frågor eller kommentar om våra register så är ni välkommen att kontakta oss.