Hoppa till innehåll

Köp- och leveransvillkor

Hos oss betalar ni enkelt med faktura, kontokort eller banköverföring utan att skapa ett konto.

Priser

Inklusive moms

Samtliga av våra produkter har priset 399 kr.
Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Betalningsalternativ

Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.
Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.
Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Leveranstid

Normal leveranstid

Normal leveranstid är mindre än 24 timmar.

Leveranssätt

Via e-post

Vi skickar beställningar till den e-postadress ni uppgett vid beställningstillfället..

Frakt

Ingen fraktkostnad på digitala produkter

Vid leverans med e-post debiteras ingen frakt.

Reklamation och returrätt

Garanti på produkten

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man ni har problem med att läsa den levererade PDF-filen byter vi kostnadsfritt ut denna mot en ny. På grund av sin beskaffenhet har varorna inte någon returrätt.

Ångerrätt

Digital produkter är en slags "direktkonsumtion"

Nerladdning av digitala produkter klassas som en tjänst som inte kan återlämnas då det är en så kallad direktkonsumtion. I och med att ni väljer att beställa digitala produkter från vår webbplats så samtycker ni samtidigt till att avtala bort ångerrätten på produkten.

Personuppgiftslagen

Hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

SMS-utskick

SMS-aviseringar

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order. Även erbjudande om uppdatering av befintlig produkt kan komma att kommuniceras via SMS.